Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

Μπλοκάρουμε τα σεμινάρια της αξιολόγησης ΔΙΑΛΥΣΗΣ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
«Δ.. ΓΛΗΝΟΣ»
ΚΑΡΠΑΘΟΥ & ΣΠΟΡΑΔΩΝ
τηλ.- fax : 210 26 14 214ακυρώνουμε τα σεμινάρια των Δ/ντών για την ατομική αξιολόγηση
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ τη Δευτέρα 7.30 πμ στα 3 επιμορφωτικά κέντρα

         Όσο και  να προσπαθούν το υπουργείο, οι περιφέρειες και οι δ/νσεις  να αιφνιδιάσουν τους εκπαιδευτικούς και να  διεξάγουν τα σεμινάρια των δ/ντών για την αξιολόγηση, για να αποφύγουν τις αντιδράσεις, δε θα τους περάσει. 

Τα σεμινάρια ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ – η αξιολόγηση δε θα ξεκινήσει ούτε το Σεπτέμβριο, ούτε ποτέ.

Μετά την ακύρωση από το κίνημα κάθε τέτοιου σεμιναρίου πανελλαδικά, στην Αθήνα επιχειρούν τον κατακερματισμό με ταυτόχρονη διεξαγωγή δεκάδων σεμιναρίων, ώστε να εμποδίσουν τη μαζικότητα των συγκεντρώσεων και βέβαια το μπλοκάρισμα από τη μεριά των Συλλόγων.
    Συγκλονιστική ήταν η συμμετοχή των δ/ντών στη 48ωρη απεργία, οι οποίοι σε πάρα πολλές περιοχές έκαναν απεργία καθολικά!
      Μεγάλες ήταν και οι συγκεντρώσεις των συναδέλφων που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στις στάσεις εργασίας και τις συγκεντρώσεις αποκλεισμού των χώρων  των σεμιναρίων. 

Αυτή η μάχη μας αφορά όλους.

       Καλούμε τους συναδέλφους/ισσες μας Δ/ντες/ντριες να μην πάρουν μέρος  στα σεμινάρια της ντροπής  για την ατομική Αξιολόγηση και να συμμετέχουν στην   απεργία που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ,  ακολουθώντας  το παράδειγμα όλων των συναδέλφων Διευθυντών/ντριών πανελλαδικά , οι οποίοι  τα ακύρωσαν με τη μη συμμετοχή τους δείχνοντας με την αγωνιστική στάση τους την απόφαση του Κλάδου να βάλει φραγμό στους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και την προώθηση της εφαρμογής της αξιολόγησης - χειραγώγησης των ποσοστώσεων, της μισθολογικής - βαθμολογικής καθήλωσης και των απολύσεων, της διάλυσης του δημόσιου και δωρεάν σχολείου.

 Η θέση των διευθυντών είναι δίπλα στους συναδέλφους, μπροστά στις πύλες των σχολείων, στον αγώνα για να μην περάσει η αξιολόγηση. Ούτε ένας/μία  διευθυντής/ντρια να μην μπει στα σεμινάρια.
       
  Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες  να συμμετέχουν μαζικά  στην 3ωρη στάση (8π.μ.- 11π.μ) που προκήρυξε η ΔΟΕ και στην 3ωρη διευκολυντική συμπληρωματική  στάση που προκηρύσσει ο Σύλλογός μας(αν χρειαστεί) από τις  11π.μ.- 2μμ. για να παρευρεθούν στα σχολεία που διεξάγονται τα σεμινάρια . Συγκεκριμένα καλούμε τους συναδέλφους του κάθε σχολείου στη συγκέντρωση στο κέντρο που έχει κληθεί ο δ/ντής του

Καλούμε  Δευτέρα 16  Ιουνίου στις 7:30 το πρωί έξω:

·         Από το 1Ο  Δ.ΣΧ. Ιλίου (Πριάμου 114  στο Ρίμινι). Όλους τους συναδέλφους που ανήκουν στα σχολεία της Πετρούπολης και μερικά σχολεία του Ιλίου.
·        
 Από το 26ο Δ.ΣΧ. Ιλίου (Ευαγγελιστρίας & Φλέβας στον Άγιο Φανούριο). Όλους τους συναδέλφους που ανήκουν στα  σχολεία  του Ιλίου).
·        
 Από το 11Ο Δ.ΣΧ. Αγίων Αναργύρων (Μαυρομιχάλη 12 και Κεφαλληνίας στο κέντρο). Όλους τους συναδέλφους  που ανήκουν στα σχολεία του Καματερού)
       
Μπλοκάρουμε τα σεμινάρια της αξιολόγησης ΔΙΑΛΥΣΗΣ.

 Καλούμε τους σχολικούς συμβούλους που θα επιμορφώσουν τους διευθυντές, να  συμμετάσχουν  στην απεργιακή κινητοποίηση της ΔΟΕ.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους στα σχολεία και να οργανώσουν την κοινή τους συμμετοχή στις συγκεντρώσεις.     
Καλούνται όσοι συνάδελφοι θέλουν να βοηθήσουν στην οργάνωση των συγκεντρώσεων να πάρουν μέρος στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ του συλλόγου που θα συγκεντρωθεί την Κυριακή στις 11πμ στο 16Ο Δ.ΣΧ. Ιλίου για να φτιάξει τα πανό των συγκεντρώσεων και να επικοινωνήσει και να  συντονίσει τους συναδέλφους στα σχολεία.

η αξιολόγηση ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ο Πρόεδρος
Κοντελές Θανάσης

Η Γ.Γραμματέας
Δασκαλάκη Ολγα δ.σ. συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 24ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...