Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013



ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ


ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ
ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ !


Με βάση τις αποφάσεις μας, προηγουμένων γενικών συνελεύσεων, αλλά και την απόφαση της τελευταίας γενικής συνέλευσης στις 28/2/13, προχωρούμε σε πρωτοβουλίες για συντονισμό της δράσης μας και με άλλα σχολεία της περιοχής.

Καλούμε γονείς και εκπαιδευτικούς (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) των σχολείων του Δήμου μας στην ανοικτή συνεδρίαση του δ.σ. του συλλόγου μας με θέμα την αξιολόγηση.

Καλούμε γονείς και κηδεμόνες μέλη του συλλόγου μας να συμμετάσχουν ενεργά σε μία τέτοια προσπάθεια. Στόχος της συνάντησης είναι να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε ένα πλαίσιο κοινής δράσης στα πλαίσια μιάς συνολικής προσπάθειας ξεσηκωμού στην παιδεία. Θέλουμε οι σύλλογοί μας να αγωνίζονται για το δημόσιο και δωρεάν σχολείο σε κάθε γειτονιά και όχι να είναι σπόνσορες επιτήδειων χορηγών που προωθούν το σχολείο της αγοράς και το αντιμετωπίζουν ως επιχείρηση που έχει αξία μόνο αν βγάζει κέρδη.


Σας καλούμε σε ανοικτή συνεδρίαση - σύσκεψη που θα γίνει την Κυριακή 14 / 4 / 13 στις 6:00 μ.μ στο χώρο του 24ου Δημοτικού σχολείου Ιλίου. (τέρμα Καρπάθου)



το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Ιλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...