Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Δελτίο τύπου για τη συνάντηση του ΔΣ του Γληνού με γονείς.


  
Την Τετάρτη 2-10-2013 και ώρα 7.00μμ πραγματοποιήθηκε στο 16ο Δη-μοτικό Σχολείο Ιλίου συνάντηση του Δ.Σ του συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ « Δ. Γληνός» με γονείς από τις περιοχές Ίλιον, Πετρούπολη, Καματερό-Άγιοι Ανάργυροι. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τις Ενώσεις Γονέων Δήμων Πετρούπολης και Κα-ματερού-Αγίων Αναργύρων, εκπρόσωποι από συλλόγους γονέων δημοτικών και νηπιαγωγείων των παραπάνω περιοχών, απλοί γονείς, αλλά και εκπαιδευτικοί τόσο της Α/θμιας όσο και της Β/θμιας εκπαίδευσης.
Υπήρξαν τοποθετήσεις, προβληματισμοί και προτάσεις όσον αφορά τα προ-βλήματα που αντιμετωπίζουμε εκπαιδευτικοί και γονείς στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και γενικότερα στη ζωή μας. Καταλήξαμε όλοι ότι πρέπει να υπάρχει ενημέρω-ση των γονέων από τους εκπαιδευτικούς για τα προβλήματα των σχολείων και όλοι μαζί εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές να συνεργαστούμε για δημόσια δωρεάν εκπαί-δευση, για το μέλλον μας, για το μέλλον των παιδιών μας. Να αγωνιστούμε όλοι για σχολεία ανοιχτά στην κοινωνία.
Καταλήξαμε στις παρακάτω δράσεις:
Να παραβρεθούμε στο κάλεσμα της 'Ενωσης Γονέων του Δήμου Πετρούπολης όπου θα οργανώσουμε πλέον τις κινήσεις μας. Για το χρόνο και τον τόπο συνάντησης θα ενημερώσουμε έγκαιρα, όχι μόνο όσους παραβρέθηκαν στη συνάντηση αλλά και όλους τους φορείς που εμπλέκονται στο χώρο της εκπαίδευσης.
Καλούμε τους συλλόγους γονέων των δημοτικών και των νηπιαγωγείων να οργανώσουν γενικές συνελεύσεις στις οποίες να παρευρίσκονται και μέλη του ΔΣ του Γληνού προκειμένου να ενημερώσουν τους γονείς για τα προβλήματα της εκπαίδευσης.
Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Γ΄ Αθήνας. Ημέρα και ώρα θα οριστούν στη συνάντηση της Πετρούπολης.
Να κυκλοφορήσει Δελτίο Τύπου που να ενημερώνει για τη σημερινή συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...