Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 24ουΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ.


Η  γενική μας συνέλευση  στην πρώτη συνεδρίασή της εκτίμησε ότι η κατάσταση στην παιδεία είναι εκρηκτική και είναι ανάγκη να πάρουμε θέση.
 Δηλώνουμε αποφασισμένοι να  οργανώσουμε την αντίστασή μας μαζί με δασκάλους, καθηγητές, μαθητές, εργαζόμενους για την ανατροπή αυτών των ταξικών επιλογών.
 Ο σύλλογος είμαστε εμείς και πρέπει να πάρουμε την  κατάσταση στα χέρια μας.
 Σε συνεργασία με το δ.σ. δημιουργούμε επιτροπές αγώνα σε κάθε τάξη για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και όλοι μαζί παλεύουμε συντονισμένα τα αιτήματα του συλλόγου (ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, χωρισμός τάξεων σε μικρότερα τμήματα,  προβλήματα ολοήμερου, επιπλέον έκταση που ανήκει στο σχολείο, φούρνοι μικροκυμάτων, κακοτεχνίες στις τουαλέτες, χρήματα που ξοδεύτηκαν για νερό σε τρίτους με ευθύνη του Δήμου,  κ.α. ). 
Ο σύλλογός μας συμμετέχει στην απεργιακή επιτροπή των καθηγητών , δασκάλων, εργαζομένων, μαθητών, φοιτητών που δημιουργήθηκε στην περιοχή μας και στο πρόγραμμα δράσης της, συντονίζεται με πρωτοβουλίες της ομοσπονδίας γονέων και 
θα πάρει πρωτοβουλία για συντονισμό και με άλλα σχολεία της περιοχής για την αποτελεσματικότερη δράση μας εκτιμώντας ότι η ένωση γονέων και κηδεμόνων Ιλίου δεν έχει καμία παρουσία.
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 16/9/13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...